Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Nemrégiben úgy döntöttem kipróbálom ezt a disztrót, mert sokan ajánlgatták, hogy mien felhasználóbarát. A 6.10es változatot kb. márciusban próbáltam ki livecdről és egész tetszetősnek tűnt a rendszer. Olvastam, h áprilisban érkezik az új változat, ezért gondoltam várok addig. Amikor eljött az idő, le is töltöttem a 7.04es desktop install cdt, be is sikerül bootolnom vele, de mikor megjelenik az asztal és rajta az egér, akkor az meg sem mozdul..addigra sem mire betöltöget az egész live cd, egyszóval irányítás nélkül hagy a rendszer se billentyűzet se egér nem működik csak a reset..
A boot menu különböző opcióit is végigpróbálgattam semmi hatás. Mit tudnék tenni, hogy használni tudjam az ubuntut? A választ előre is köszi
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest