- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
Dzsekó
üzenetére
Volt nálam is ilyen. Nem leszek pontos, de a /boot/grub -ban a menu.lst -ben a quiet splash -t kell törölni, vagy kommentezni ahol a splashimage szó szerepel, majd újratelepíteni a grubot, sudo grub-install /dev/rendsz.lemez. Nézz utána.
Más: Mplayer nem tud lejátszani olyan .flv (flash) videókat amire azt írja 0xA audió. Megnéztem, ehhez kéne a w32codec (valami w**.dll file kéne neki ha igaz).
Nem tudja valaki, a w32codec-et csak medibuntu tárolóból lehet csak felrakni? Hozzáadtam a source.list-hez, de apt-get update jelezte, hogy nem érvényes az aláírás a medibuntu cuccaihoz. (Egyébként azzal sem tudta azt a 0xA típusú audiót megszólaltatni.)
Próbáltam külön letölteni w32codecet és berakni a /usr/lib/win32 -be, semmi hatás.
A ubuntu-restricted-extras csomagot nem próbáltam, nem tudom azt érdemes -e felrakni.(?)
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest