Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Blasius
üzenetére
Neked is body007:
Szintén HD 3470-el gyáva módon inkább letöltöttem az atiéktól a drivert, és azt pakoltam fel a szokásos módon
sudo ./ati-driver-installer-9-4-x86.x86_64.run
sudo aticonfig --initial -f
(restart)Innentől kezdve működött a cucc. Erős a gyanúm h egy korai változat volt a Jaunty repo-ban, ami néha működött, néha nem. Ezt lehet h már frissítették azóta.
Ami probléma:
-- néha a 2D-s gyorsítás lassúcska
-- a compizzel mappelt alkalmazások kicsit lassan méreteződnek
-- a totem fagyogat az alapbeállítással
-- vlc szintén, ennek a megoldása h a beállításainál a video kimenetet x11 video output-ra kell állítani, és utána problémamentes (ez volt korábban is a megoldás sok gondra)visszatérve a totem problémára korábban az xorg.conf-ban kellett ezt a modot bevésni (forrás):
Section "Device"
........
Option "VideoOverlay" "off"
Option "OpenGLOverlay" "on"
Option "TexturedVideo" "off"
.........
EndSectionsakkor meg is volt minden heggedve. Nomost ezt én bevéstem, és bár azóta még nem indítottam újra, a korábbi tapasztalat azt mutatja, hogy ez megoldja a totem problémáit is. Ettől függetlenül bátran lehet használni a vlc-t, mert az szvsz amúgy is jobb.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- VR topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest