Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
dark2
tag
Vladi, köszi a tanácsot!
Feltettem az smplayer frontendet. Továbbra is az x11 nevű videokimenettel ad képet a videolejátszás, de legalább jó a kép.
Ami viszont furcsa, az az, hogy minnél nagyobb képet jelenítek meg úgy szaggat egyre erősebben. Fordítva is igaz, ha zsugorítom a képet, akár dvd akár divx, úgy válik egyre folyamatosabbá a lejátszás. Vagyis teljes képernyősben se dvd se avi lejátszás nem megy, míg egy kb 640x320 vagy 720x360 körüli felbontásban még épp nézhető. Itt az lxde desktopon van egy processzor terheltség figyelő, illetve terminálban szoktam top paranccsal nézni az erőforrások állapotát és az említett felbontásoknál már 100% a proci terhelés. Tudom, nem egy szélvész ez a 800-as cerka+i810-es alaplap, de azért arra számítottam, hogy egy videolejátszással boldogul majd.
Vajh mekkora proci kellhet, hogy az 1280x1024-es monitorfelbontáson folyamatos legyen a lejátszás?
Még egyszer köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ford topik
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs