Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
törölt tag
1. nem mindegy? örülj neki, hogy gyorsabb
lehet, hogy biztonsági program (vagy esetleg kettő program összeakadva), vagy automatikus frissítések miatt2. szerintem talán a compiznak köszönhető, már ha be van kapcsolva. a gnome amúgy nem szabvány, hanem egy ablakkezelő. van még másik több fajta is, egyesek több, mások kevesebb erőforrást esznek.
3. nem hiszem, hogy 1GB ram kevés lenne neki. bár attól függ mit csinálsz épen. nekem most egy FF van nyitva 7 füllel, egy pidgin meg egy QQ, és így is csak 370MB körül fogyaszt. 2GB ram mellett én ki is kapcsoltam a virtuális memóriát teljesen, ne nyúlkáljon a vinyóhoz feleslegesen, főleg laptopon ne.
hunfatal: nem tudom, hogy csak a kernelre tudsz-e frissíteni (gyanítom, hogy nem), de egy
sudo apt-get upgrade -d
segítségével fel tudod tenni az új kiadást. bár ez olyan 2GB körül fog letölteni (csak az idő hosszúsága miatt mondom, mivel ezek a csomagok nem valami mellé, hanem helyett kerülnek fel).
Aktív témák
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet, hogy biztonsági program (vagy esetleg kettő program összeakadva), vagy automatikus frissítések miatt