Aktív témák

• mzx

senior tag

Skacok, fent vok a neten livecd ubival, ujjííí :C
    Ugy orulok neki, mint egy kisgyerek az új játékának.
    :))
    Ma volt kedvem es időm megprobalni ubival netre menni, és kb. 20 perc szöszmötölés utan a sugoban
    - sikerrel jártam. :)
    Meg is néztem egy tuzfaltesztet, igazatok volt: bár csak a legfontosabb portokat néztem még, de mind zárva, szerencsére . :)

Köszönöm a sok sok hasznos info-t nektek. :)
    Meg is ragadom az alkalmat újabb kérdések feltevésére :)

1)
    ! ! DUPLA sebességgel netezek,ahhoz képest, ahogyan xp alatt
    :))
    (gondolom mert nem terhelik a windowsos biztonsagi alkalmazasok, ezert, nemde? ;) Példaul xp alatt antivir azonnal ellenoriz; itt nincs ilyen... :) )

2)
    És úgy tűnik, a grafika minőségibb, mint xp alatt, ugyanazon gépen ,u.a. monitorral :) Ez a gnome szabványnak koszonheto? :)

3)
    sajna volt egy komolyabb gond: már net offline is fagyott az ubim ... :( , aztan kovetkezo boot soran már net online is ...
    Ezt kovetoen xp -vel boot-oltam és megnoveltem a virtu memot, azaz a lapozo file méretét.
    EZ LEHETETT A LUDAS? Mármint h a RAMmal egyutt
    nem tett ki 1 GB memót, ez lehetett a fagyások oka?
    (P3 -as gép, 384 MB RAM.)
    Nah, most a RAM+ virtu memóm együtt 1GB felett van . Fél oraja vagyok net online, de elotte még tovabbi fél oran át voltam offline is , és
    egyelore NEM fagyok :)

4)
    a)
    Pendrive -ra le tudok szedni net-rol file-okat LIVECD-ZÉS ALATT IS ? :)

b)
    Ha véletlen vinyóra irányitanám, gondolom
    nem képes megteni szerencsére , jol sejtem?
    (hiszen vinyóm kizarolag xp-re van particionalva. E kérdésnél mellőzük a vinyón levő lapozófile-t mint tárhelyet, hiszen bár használja az ubuntu, de az átmeneti.)

(Most nem tudom a pendrive-os dolgot kiprobalni, csak kesobb, emiatt is kérdem,
    na meg hogy ne szurjak el semmit ;) )

ELŐRE IS KOSZI AZ ÚJ VÁLASZOKAT :)

Aktív témák