Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Igen, Hardy-t. Szerintem eredeti, talán épphogy kiadták, 2008 április 23-án írtam dvd-re.
Sajnos nem változott a helyzet, felkerült minden frissítés,de ugyanaz a szöveg,nincs zárt meghajtó.
A közelmúltban épp örültem ,mikor megérkezett a videokártyám ( előtte int.-t használtam),betettem a gépbe és felismerte a ccc. Csak ,ekkor az Intrepid-el ismerkedtem.
Így most ismerkedhetek a parancsorral.

Nincs különleges ok, Hardy-t már többször telepítettem (bár soha nem sikerült huzamosabb ideig használnom,de most megprobálom, rákényszeríteni magam) , nekem mint kezdő linuxosnak,nem sok újdonság tünt fel első ránézésre az Intrepidhez képest. (leválasztó gombok a navigációs sávban
)
Azért döntöttem melette, mert LTS verzíó és ha jól tájékozódtam, ezeket a kiadásokat tovább támogtják ,mint a félévente kiadott társait.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest