Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nekem tegnap sikerült feltelepítenem az Ubuntut (Kiwi 8.12), a programokkkal, beállításokkal pepecselek éppen.
Bár meglepően sok leírás és segédlet van ehhez az operációs rendszerhez, egyet mégsem találtam meg, lehet bennem van a hiba és csak elkerülte a figyelmem.
Szóval Thunderbird levelezőklienst szeretnék alapértelmezettként feltenni a rendszerre, de sehol sem találok hozzá segítséget, hogyan lehetne.
Szóval aki már használ ilyet, esetleg be tudná nekem linkelni a program linuxos verzióját illetve azt, hogyan kell telepíteni, beállítani?
Vagy ha nem Thunderbirdöt, akkor mi az alapértelmezett levelezőprogram ubuntun, és hogyan lehet előcsalni?

A segítséget előre is köszönöm!

Aktív témák
Hirdetés
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest