Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
veze
őstag
dierekt nem tettem meg, mert ahogy a #11199 sz hozzászólásban irtam, ez az alap problémám.. hogy 8.10 alatt nem működik együtt a videó-kártya driverével és nem is smeri fel a zárt meghajtok között
probáltam..hátha elfogadja a 8.04-alatt működő drivert.. hát nem jött be.. 8.04 alatt minden franko, csak nem működik a böngészőben(firefox) a javas alkalmazás..(se konqueror ben) 
szerk: EnvyNG.. az micsoda.. nem tudom sajnos..kipróbálnék bármit csak müködésre birnám 8.10 alatt az ati kártyát.. tulképp nem is akarok játszani vele,csak egy olyan monitorom van..ami kisüti a szemem olyan fényereje van..ha 0-ra van levéve a fényerö akkor használható ugyahogy.. (samsung syncmaster765MB) és jo lenne az ati kártya driver (és control panelja) a fényerön kicsit levenni..és 100Hz-en frissitene 85 helyett... ha erröl lemondanék akkor 8.10 alatt is müködik..
Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mazda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció: Használt 1TB NVME SSD-k.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
probáltam..hátha elfogadja a 8.04-alatt működő drivert.. hát nem jött be.. 8.04 alatt minden franko, csak nem működik a böngészőben(firefox) a javas alkalmazás..(se konqueror ben)