Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
emitter
üzenetére
Namost előrebocsátom: pptp nekem nincsen. De
Jelenleg Ubuntu 8.10-et használok, korábban Kubuntu 8.04-et. Két vpn managerrel van némi tapasztalatom, amihez cisco és openvpn kapcsolatokat konfigoltam.
A 8.04 esetében kvpnc-t használtam, aminél elég egyszerűen importáltam a rendszergazdi által megadott konfigurációs file-okat, és pöccre ment minden. Az még hozzátartozik a dologhoz, hogy a megfelelő klienseket/daemonokat telepíteni kellett (pl a ciscohoz a vpnc csomag).
8.10-es esetében az integrált gnome-os network managert használom -- ami már elég jó -- itt a megfelelő vpn plugin telepítésével másznak fel a kliensek is a gépre. Neked pl a network-manager-pptp csomag kellhet, amit bár nem ismerek, de elég sok helyen leírják a megfelelő lépéseket. Az intrepid esetében is egyszerűen megy a dolog, importálás, kapcsolódás, kész.Egy problémám volt, de már meg nem mondom melyik verziónál, hogy be akartam állítani azt, hogy detektálja a kapcsolat szakadását, és kapcsolódjon újra. Na ez a funkció valamiért hasonló tüneteket produkált, mint amit itt leírtál: kapcsolódott, majd rövid időn belül elhalt.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs