Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Krissz22
üzenetére
Ismerősömnél igen, de ezt már akkor is mondtam, amikor először írtál...

wvdial.conf-ot írtuk át megfelelően - illetve ami érdekes, hogy addig nem ment, amíg egy XP-s géppel ki nem próbáltuk az eszközt. Ez nem tudom pontosan miért kellett, avagy tényleg ez oldotta-e meg, de azt tudom, hogy ezt olvastam már másnál is, illetve ezután ment is.
A konfig fileban nem tudom már mik vannak, a betárcsázási szám lehet fontosabb, meg még egy-két sor, de ezeket fejből nem tudom, és ugye nem az én gépemről van szó. Elkérhetem az adatokat, de szerintem neten is van ehhez leírás.
Fontos, hogy ha bármit is babrálsz a fileal, előtte készíts egy biztonsági mentést róla.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest