Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
HelloBello20
újonc
Sziasztok! Adott egy Raden r9 280-as videókártya 3 ventillátoros változatban, de a mostani játékok mellett eléggé nehezen harcol.Most kijött The finals játékkal szeretnék játszani, de ilyen 50-35 közötti fps tartományban vagyok, ami számomra nem megfelelő, mert harc közben nem diavetítést szeretnék látni. Tudom-tudom... vegyek videókártyát, de csak ritkán játszoml, így nem szeretnék ebbe több pénzt ölni. Ezért csak egy kicsit szeretnék overclockolni. Videókat néztem és minden sikerült is a stressz teszten belül. Amikor elindítom a játékot még a Memory clock és a Core clock az általam beállított tartományban van, de mikor már megtalálta a játékmenetet és a harcra kerülne a sor, akkor visszaáll a gyári memory és core clock értékekre. A tápegységem 750W-os tápegyég, így nemhiszem, hogy nem tudna elég tápot adni.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Hardverek:
AMD FX-8350
16 GB DDR3 1600 Mhz ramok (4x4 gb)
750W Chieftec bronze tápegyég
Radeon R9 280.
Gyári adatok:
Power Limit +0%
Core Clock (Mhz) Max 1072
Memory Clock (Mhz) Max 1250
Általam állított adatok:
Power Limit +20% (Hallottam olyanról, hogy húzzam fel maxra, mert úgyis annyit vesz fel, amennyi neki kell)
Core Clock (Mhz) Max 1150
Memory Clock (Mhz) Max 1400
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest