- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék OC-hoz, mert elakadtam. Egy intel desktop boardról itx-re váltottam, asus z77-i deluxe-ra. A cpu 4,5Ghz-en ment 1,28V mellett, ami p67-es intel lapban pár beállítással és fesz állítás mellett meg is volt, tette dolgát atom stabilan évekig. Most asus lapban teljesen megállt a tudományomManuál feszt állítok és akkor sem történik semmi, 4,5-ön el sem indul windows. 4Ghz-en elindul, cpu-z-vel fesz 1,254-1,26V között ugrál, majd rövid idő után mikor cpu órajel 1,6Ghz-re csökken szépen lemegy fesz. Adok neki IntelBurnTest-et, akkor 1,208V-ot ad neki terhelés alatt. Szinte mindent kipróbáltam biosban, offset-et is, de mindig ezek a feszek vannak. A ram 1600hz-es, ami csak 1333-on fut cpu-z szerint, vhogy azt sem tudom 1600hz-re állítani. Tudna vki segíteni mi lehet a gond? Próbáltam bújni neten leírásokat, de eddig egyik sem ment.
köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel i7 8700 Box
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest