Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám de nem biztos, hogy tuning okozza. Szóval jó ideje több mint 2 éve húzva van a procim. (2500k) 4.2Ghz-re. De kb 1 éve lecseréltem a HD6850-et GTX780OC-re. Néha voltak fagyások. De most az utóbbi időben sűrűn kimerevedik a kép és kb fél perc múlva kikapcsol a monitor is. Semmire nem reagál csak a reset segít. Csak elég érdekes a szituáció mert konkrétan úgy történik, hogy játszom. (BF4) Majd egyszer csak megfagy. TS3-on még hallom a többieket. Kérdem hallotok? Válasz igen. Közben már kikapcsolt a monitor. majd senkit nem hallok és engem sem hallanak. Esetleg ötlet? Próbáltam, hogy adok +feszt a procinak hátha kevés. De mindig stabil volt teszteken is.
Rendszer: Win 8.1 pro 64bit (EREDETI) A többi periféria a cuccoknál látható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest