- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
Kean_Sorbo #43961 üzenetére
Üdv!
Proci: XEON X5460
Alaplap: GIGABYTE EP35-DS3
Videókari: ZOTAC GT730 (1Gb DDR3)
Ram: 8Gb KINGSTONE DDR2 (PC2-6400)
Azért nem írtam, mert tovább teszteltem és közben vissza is vettem és tulképp egy "smooth" OC -vel ugyanazt az eredményt kaptam, mint a max OC -vel.
Le is írok mindent, legyetek szíves döntsetek és segítsetek, szívesen fogadom a tanácsokat!Semmilyen feszültségen eddig nem állítottam, mert nem láttam az értelmét, egyenlőre...
Az első OC esetében, csak a procit emeltem (FSB-t 400 -ra) 3.8Ghz -ig.
-itt a ramok esetében sikerült pontosan belőni az FSB miatt a 800Mhz-t.
EIST -Enabled
C1 SATE -Enabled
TM2 -Enabled
(...videókártyán nem változtattam...)Passmark Performance Testnél így 1754pontot értem el. (OC nélkül, minden alapon 1604pont)
Proci hőmérséklet max. 70°-75°C -alapjáraton 42°-47°C.-------------------------------
Gondoltam kicsit még tesztelgetek....Most a legutolsó eredmény az lett, hogy alacsonyabb processzor órajellel, de OC -zott videokártyával, ugyan azt a pontszámot el tudtam érni.
...alkatrészek nem változtak...
FSB most 340
Processzor: 3.23Ghz
EIST -Disabled
C1 STATE -Disabled
TM2 -Disabled
Ramok: (FSB miatt) most csak 816Mhz -re sikerült belőni. (ez remélem még megfelelő és kibírja)
Videokártya: (MSI afterburner -t használva)
GPU-840 MHz , Videómemória-960 MHz , Shaderórajel-1680 MHz
( Ez alapbeállításon: 700, 800, 1400 )Hőmérsékletek most így:
Proci: max. 60°-66°C , alapjáraton 37°-40°CVideokártya: max. 62°-68°C , alapjáraton 38°-40°C (OC nélkül is kb ez volt az eredmény)
A Passmark Performance Testnél most is 1754pontot értem el.
-tehát alacsonyabb órajellel, de a videokártyát is húzva is ez az eredmény, viszont a hőmérsékletek kedvezőbbek.
-feszültséget egyik esetben sem mertem emelni.-----------------------------------------------------------------------------
Sebesség... nem tudom mit írjak.
Tulképpen amit tapasztaltam:Alapon, OC nélkül a GTA V csak mid beállítások mellet futott akadás mentesen, dx11-nél.
Most, OC-val High beállításokkal, dx11-n vígan szaladgál, akadást nem tapasztaltam és ugyan ezt mondhatom el Mad Max esetén is.-----------------------------------------------------------------------------
Kérdéseim:
Jók az utolsó beállítások is, esetleg merjek feszültséget is emelni, vagy teljesen felesleges, mivel a win mindkét esetben indult, tesztek lefutottak, fagyás sem volt, stb...
Egyéb tanácsokat is szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest