- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
válasz
neooen #42094 üzenetére
"Rejtély" megoldva. Így nézett ki a SilentKnight [link] és így a proci [link] . Itt már egészen biztos voltam benne, hogy ez volt a gond.
Alapon (2,4Ghz) Prime95-tel, régi pasztával, zárójelben pedig új Arctic MX-2 kenőccsel
:
Core1: 66 fok (49)
Core2: 63 fok (46)
Core3: 56 fok (48)
Core4: 55 fok (48)Nem tudom mennyire helytálló ez a következtetés, de ha valakinek túl nagy különbség van a magok hőmérséklete között, akkor szerintem kezdjen gyanakodni...
Amúgy amit a CPU hűtőhöz adott az Asus pasztát, az biztosan valami jó minőségű cucc lehetett, mert az állaga még 6 év után is ugyan olyan volt mint a most vett MX-2-nek. Simán le tudtam takarítani.Enemy107, amint lesz időm jövök és faggatlak, hogy mire állítsuk a ramokat
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Iqos cigaretta
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jogász topic
- Hobby elektronika
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest