- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Helló!
Köszi a tippet, igazából még aznap este megoldódott a probléma, miután szétszedtem a gépet és a biost reseteltem az alaplapon, ezután újra állítottam és azóta szuperül működik. Lehet hogy beragadt valami a bios frissítés után. Amit említettél beállítást "over temp protection" nem találtam meg. Viszont abban még kérnék segítséget hogy miket érdemes át állítani ebben a biosban? Processzorom elég gyors azt nem akarnám tuningolni,viszont esetleg a memória időzítésen ha lehetne picit még javítani nem lenne rossz, de legfőképp az alaplapi videókártya érdekelne hogy azt lehetséges e valamilyen módon húzatni? Meg vannak itt olyan hogy network stack driver stb, ami számomra érthetetlen mit jelentenek. Szeretném megfelelően beállítani az UEFI biosom. Akár egy komlett magyar leírás is megfelelő lenne, ha valaki esetleg meg tud dobni egy linkkel, ami részletesen leírja mit és hogy érdemes beállítani. A legtöbb ilyen beállítás amit néztem a neten, csak részleteket ragad ki a bios beállítási lehetőségei közül. Tehát komplett átfogó beállítási segédletet nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gamepad
- További aktív témák...
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- 4.gen i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest