Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon rég fejlesztettem gépet, eléggé le vagyok maradva tuning témában, most van alakulóban egy gép és tanácsra lenne szükségem:
Már megvettem a lapot, msi z87-g43, és a ramot, amit egy gyárilag már tuningolt g-skill, 2400 Mhz-es.
Olyan alkalmazásokat fogok futtatni, ahol az memória és a cpu közötti sebesség fontos, illetve a ram elérés.
Van ugye a sima és a k-s széria.
Szerény tudásom szerint a k szorzózár mentes, de nekem az valószínűleg nem is kell (??)
Mert az fsb állítja tulajdonképpen a cpu-ram kommunikáció sebességét, jól tudom? És azt a k-mentes szérián is lehet állítani?
Egy i7-esen gondolkozom, de a 4770k-t már sokallom pénzben, bár tudom, nem sokkal drágább.
De főleg TDP-ben sok, szeretném ha nem melegedne nagyon, tudom jó hűtő, de szimpi a 64W TDP a pénztárcámnak is, mert sokat menne. ( Tudom az se sok, de akkor is.)
Ezek szerint egy 4770s is megfelelne, ha jó a feltételezésem (?)Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest