- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon rég fejlesztettem gépet, eléggé le vagyok maradva tuning témában, most van alakulóban egy gép és tanácsra lenne szükségem:
Már megvettem a lapot, msi z87-g43, és a ramot, amit egy gyárilag már tuningolt g-skill, 2400 Mhz-es.
Olyan alkalmazásokat fogok futtatni, ahol az memória és a cpu közötti sebesség fontos, illetve a ram elérés.
Van ugye a sima és a k-s széria.
Szerény tudásom szerint a k szorzózár mentes, de nekem az valószínűleg nem is kell (??)
Mert az fsb állítja tulajdonképpen a cpu-ram kommunikáció sebességét, jól tudom? És azt a k-mentes szérián is lehet állítani?
Egy i7-esen gondolkozom, de a 4770k-t már sokallom pénzben, bár tudom, nem sokkal drágább.
De főleg TDP-ben sok, szeretném ha nem melegedne nagyon, tudom jó hűtő, de szimpi a 64W TDP a pénztárcámnak is, mert sokat menne. ( Tudom az se sok, de akkor is.)
Ezek szerint egy 4770s is megfelelne, ha jó a feltételezésem (?)Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- További aktív témák...
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- i7-13700k
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest