Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy AMD Radeon HD 5550 512MB GDDR5 videokártyám, amit az AMD OverDrive segítségével kicsit felhúztam.
A GPU alap órajele 550 MHz, ezt 700-ra húztam, a memóriát pedig hagytam 1000MHz-en.
Teszteltem két játékkal:
Far Cry 3: tuning nélkül 18-22 FPS, utána 28-30 FPS
Witcher 2: tuning nélkül 22-24 FPS, utána 28-34 FPSA hűtőventi sebességét automatikuson hagytam, a hőmérséklete lényegében nem változik, 20 perc 100%-os terhelés után is maradt 63 fokon, amúgy 40 alá csökken.
A kérdésem, hogy használhatom-e nyugodtan így a kártyát, vagy van valami kockázat, esetleg lényegesen rövidülhet-e az élettartama (még pár évet szánnék neki)? Nagyon jól jönnek azok az FPS-ek, de nem mindenáron
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Interactive Brokers társalgó
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- GTA V
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest