- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Bátorkodom itt feltenni a kérdésemet, mivel itt a topik nevében is benne van: kezdőknek, szájbarágosan. Nem tuningról, hanem antituningról lenne kérdésem. Van ugyan egy procik alulfeszeléséről szóló topik is, de oda félévente egyszer-kétszer irkál valaki.
Szóval a helyzet az, hogy egy hete van a gépemben egy Phenom II X4 945-ös proci, egy Asrock 970 Pro3-as alaplappal párosítva. Annyit sikerült elérnem, hogy az UEFI-ben alulfeszeletem a procit 1,2875 V-ra, ami a gyári 3,00 Ghz órajelen terhelés alatt is stabil. Amin még változtatni szeretnék, az az, hogy amikor nincs terhelve a proci pl. netezés közben, akkor a magok órajele 800 MHz-n van, a feszültség ehhez az órajelhez 0,975 V. Na ez az amit szeretnék egy kicsit visszább venni, mert ennek a procinak az alsó V-core értéke 0,85 V. Kérdés innen adódik, hogy kell ezt meglépni az UEFI-ben, én kb. 0,900 V körüli értékre szeretném belőni.
Amennyiben valakinek van egy kis ideje, meg kedve akkor írja már le részletesen, hogy hol mit állítgassak. A szájberágos módszerre azért van szükségem, mert én nagyon nem a számítástechnika világában nőttem fel, elég legyen annyi, hogy Bil Gates nálam fiatalabb.
Előre is köszönöm, ha valaki segítene. Az se lenne baj, ha privátba írná le mindezt, nem terhelve ezzel itt a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Delta Force (2024)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest