- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Az adatlapon levő konfigot szeretném alulfeszelni. Eddig csak annyi történt, hogy a CPU Vcore értéket beállítottam, jelenleg 1,1V (BIOS). A drop nem kicsi, 1,056V idle, load pedig 1,040V. Semmi mást nem állítottam, csak a magfeszültség lett csökkentve, prime95-tel teszteltem, stabil. Kép.
Tegnap még olvasgattam kicsit a témában, 45 nm-es processzornál, alacsony FSB mellett érdemes a CPU Termination-t 1,1V-ra állítani (alap 1,2V). A default beállítás szerint nálam a CPU Reference nem a 0,625 x CPU Termination, hanem 0,63... Ha beállítom 1,1V-ra, akkor ide mit állítsak, arányosan a default értékhez, vagy nyugodtan mehet a 0,625-szorosa?
Ez is ugye egyfajta tuning, ilyenkor is kézzel kell beállítani minden egyes feszültség értéket? Ugye szinte minden beállítás a BIOS-ban AUTO értéken van.
Ja, majd elfelejtettem a min és max vid 1,25V illetve 1,1V.
Válaszaitokat, észrevételeiteket előre is köszönöm!
Üdv.: karlkani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest