Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rich-7
csendes tag
Hello.
Régebben segítettetek felhúzni a procit a gépemben, és most is kellene egy kis segítség. Manapság, ilyen játékok alatt mint pl. a BF3 már 95-98%on van kihasználva a memória és hiába van meg a 60-70FPS de a memória miatt megakad a kép néha mintha az egeret nem fordítanám. Nézegettem hátha találok 1066-os DDR2-t mint ami nekem van.
Ez van most nekem
Mivel már sehol sem lehet újonnan kapni ilyen Corsair-t, megnéztem pár más gyártót. Találtam is, a GEIL-nek vannak 1066os DDR2-sei:
GEIL 2X2GB
Viszont a Corsair-nek a memóriája 2,1V-on megy gyárilag itt a GEIL meg azt mondja hogy ez pedig 2,4V-on megy. Gondolom az nem lenne jó hogyha egymás mellé tenném a 2-t(vagyis a 4et). Az egész gépet még nem tervezem lecserélni legalább 1 vagy 1,5 évig, és addig már 4GB RAM-al nem fogja bírni a gép. Nagy gond lenne hogyha vennék 2X2GB GEIL-t a 2X2GB Corsair mellé(más a feszük)? Vagy pedig érdemesebb lenne venni 2 darab 2X2GB GEIL-t a Corsairt meg majd eladni? Illetve, hogyha vennék is olyat akkor miket kéne átállítani a BIOSban (ugye a procihúzás miatt).Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Windows 11
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Parfüm topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest