Új hozzászólás Aktív témák

• rich-7

csendes tag

Hello.

Régebben segítettetek felhúzni a procit a gépemben, és most is kellene egy kis segítség. Manapság, ilyen játékok alatt mint pl. a BF3 már 95-98%on van kihasználva a memória és hiába van meg a 60-70FPS de a memória miatt megakad a kép néha mintha az egeret nem fordítanám. Nézegettem hátha találok 1066-os DDR2-t mint ami nekem van.
    Ez van most nekem
    Mivel már sehol sem lehet újonnan kapni ilyen Corsair-t, megnéztem pár más gyártót. Találtam is, a GEIL-nek vannak 1066os DDR2-sei:
    GEIL 2X2GB
    Viszont a Corsair-nek a memóriája 2,1V-on megy gyárilag itt a GEIL meg azt mondja hogy ez pedig 2,4V-on megy. Gondolom az nem lenne jó hogyha egymás mellé tenném a 2-t(vagyis a 4et). Az egész gépet még nem tervezem lecserélni legalább 1 vagy 1,5 évig, és addig már 4GB RAM-al nem fogja bírni a gép. Nagy gond lenne hogyha vennék 2X2GB GEIL-t a 2X2GB Corsair mellé(más a feszük)? Vagy pedig érdemesebb lenne venni 2 darab 2X2GB GEIL-t a Corsairt meg majd eladni? Illetve, hogyha vennék is olyat akkor miket kéne átállítani a BIOSban (ugye a procihúzás miatt).

Válaszokat előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés