- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
sokszor próbáltam már tuningolni a gépem, de soha nem jutottam 3Ghz fölé. 3.2Ghz lenne a cél számomra.375 FSB-nél kifutok, annál tovább nem jutok pedig a memóriákat visszaosztom és még processzor is kap egy kicsit több feszültséget (PCI-E-t is fixáltam 100-ra), de semmi el sem indul a gép. Miért lehet?
Elvileg az alaplapomnak bírnia kellene a 400-as FSB-t mivel FSB 1600 Mhz-es. Minek kellene több feszültséget adjak vagy egyszerűen 375-t tud és kész?
Memóriám most 1066 Mhz-n mennek (6-6-6-18 2.0V) de az alaplap 1200Mhz-ig támogatja (persze OC-ben) a Kingmax memóriám pedig elvileg 1100Mhz-t tud menni (gyár szerint és ott 6-7-7-25 2.0V-on). Mondjuk nem hinném, hogy memória lenne a gond (mind a négy ugyan az KLED48F-B8) mivel lazább időzítéssel 800Mhz-en se indul el, ha 2.1V adok akkor se, így ez kizárt, hogy ezzel lenne a gondom.
Ha nem sikerült nem esek kétségbe csak nem tudom, hogy mi a fenne. Talán az NB-nek kellene egy picit több feszültség vagy valami másnak? Vagy csak nem lehet és csoki!
(Gépem adatlapnál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest