Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
togery
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám, aminek megoldásához szeretném tapasztaltabb tuningosok segítségét kérni.
Van egy asus p6t alaplapom és egy intel i7 920as processzorom emellé 12 giga kingston 1333mh-es value ram
( és egy gtx 460 1gb de ő most nem játszik)
Nem játékra használom, nekem a gép munkaeszköz és minden plusz megahertz pénzre váltható.
A cél amit kitűztem egy stabil 4gh-es órajel.
Hűtéssel nincs gond, arról egy eztotech vízhűtőblokk és egy kb 35*12centis radiátor és a rajta lévő 3 12centis venti gondoskodik
tehát 4 gh-en leterhelve is 60 fok körül van a hőmérséklet.Nos végigzongoráztam sok olyan variációt amire azt írták,hogy stabil beállítás ehhez a kombinációhoz, és volt ami stabilnak tűnt, órákig ment a prime95 aztán mégis megadta magát.
Van egy olyan érzésem,hogy a memória lesz a szűk keresztmetszet.
Most 3.8ra visszavettem, hogy biztosan stabil legyen mert ez jobban megéri mint a bizonytalan 4gh.Kinek van valami ötlete?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Projektor topic
- bambano: Bambanő háza tája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest