Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
syckaloz #2889 üzenetére
Szia!
4Ghz az nagyon jó!Van aki 3,8 fölé nem tudta komolyabb lapban,s nem kezdő.Lehet,hogy ennyit bír a procid(wallos-vagy a lapod)Meg..Tudod a 45-ös csíkszélesség és az 1,55V..SOK!A 65-ösök is nehezen viselik el,s kva jó hűtés kell nekik.Én is adtam 1,765V(bios)65-ösnek(2180)de csak egy teszt erejéig.S tartós(24/7)használatra bios 1,45V fölé azzal se érdemes menni.Szerintem állj le.Sokkal jobban jársz,ha adsz neki egy értelmes feszt,aminnyáron,24/7-ben is gond nélkül tudod hajtani.Ez a fesz a Procid VID-jétől függően azért elég sok mindenre elég.Sztem a max 1,325V(bios)Állítsd be(mch stb alapon)s kezd kitapasztalni,hogy ezen feszen hol a vége.Ha megvan,nézd meg,hogy melyik rambeállítással tudod észzerűen "mellétenni"a ramjaidat.S utána jöhetnek a tesztek(prime sm.FFT+memtest)Ilyen feszen se 2,66-on leszel,s egy ilyen proci 3GHzkörnyékén mindenre elég...
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macrodroid
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest