- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexya
csendes tag
soha nem vettem volna asrockot,minden lapom asus volt de mikor meghalt a p5-pe vm1 vasárnap csak ezt kaptam sürgössen,olcson.csak a két cl2 corsair memoria miatt eröltetem ezt konfigot.ha 965 vagy P35-re váltanék mindenböl újat kéne venni /alap,proci,pci-vga,ddr2 ram stb/ez igy huzós.az új ddr2-3 ramokat nagyon lehuzzák arra lennék kiváncsi a core2 mit müvelne 1 cl2 memoriával,mivel a mostani ramok jó esetben cl4-et tudnak.1 ddr most is 30ezer köröl van a ddr2, 5 ezer és mint tudjuk a piacot mamár nagyon behatárolja az érték arány.lehet hogy véletlenül nem raknak sima ddr foglalatot a mai lapokra?mindenki vegyen ujat a multiknak ez az érdekük,ja és az uj progik most készülnek lásd p35-dx10 draiver a minap olvastam.köszönöm a válaszokat mindenkinek!ja az asrock kellemes csalodás nem huznám le.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest