Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
válasz
darál0w #24554 üzenetére
Nem tudom mi van!!
Most minden auton (megint) és most stabil minden teszt!!!
Egy kicsit emelek a szorzón (hozzá a megbeszélt feszültségeken is persze) és már odáig eljutottam, hogy a proci teszt megy 3.8Ghz-en de utána vagy lerosszabb esetben a ram teszten azonnal kifagy.
ÉS A LEGROSSZABB HOGY csinált olyat egymás után vagy 3-4x , hogy a BIOS lefagyott!!!!!
Nem bírtam auto-ra visszaállítani mert mielőtt mindent visszaállítottam volna addigra lefagyott.
Nem tudom, hogy lehet-e köze annak, hogy nem rég frissítettem a BIOS-t. (ez a legújabb)
Nem tudom visszarakni a régit mert nem engedi a régebbire frissíteni (ASUS update)
Lehet nem bírja a tuningot? 3.7GHz alatt mondjuk nem próbáltam de ha nem megy annyival sem akkor tök mind1 mert írtam, hogy BFBC2-nél a crossfire-t nem hajtja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest