Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Mi a p.csa?!?
Még nem láttam ezt a procit ezzel a hűtővel 60 fokon felűl (azt is prime alatt)...
IBT-vel meg kb abban a 20 másodpercben eléri a mobo szernzor szerinti 75 fokot, ahol kékhalált kapok (intel szenzor nyolcvanegynéhány fok körül lehetett).
Bakker nem győzök megdöbbenni!
Mi ez, vmi kazán üzemmód?!Nincs léghűtés, ami egységnyi idő alatt ennyi hőt szállítana!!
Sztem b.szhatom én a heatpipe-os anyám kínját, ezt nem fogom hűvösen tartani IBT alatt.
(Lehet ki kéne kötni az ellenállást - most fix 5V-on van a venti -, de az is csak 2-3 fokot jelent kb)
szerk: Standard 1024 MB-s tesztet követtem el az imént, de nagyon hamar felugrik a hőfok.
Na, ideje megint neki ugrani.Újra kell indítani a gépet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest