Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali srácok.Segítsen nekem valaki, akinek p5e-s lapja van, q6600-as procival, és már csinált valamilyen tuningot vele.Szeretném felhúzni olyan 3-3,2 Ghz-re.De egyszerűen nem tudom, hogy a biosban mit hova állítsak.Mit tiltsak, mit engedélyezzek.Szinte alig állítottam valamit, máris csak két magot látott a bios. Na erre visszatettem alapra, így újra látja mind a négyet.Gondoltam megpróbálkozom ráállítom az FSB-t 300-ra.Mondom magamnak, hohy ez lófasz, 9*300 csak 2.7 Ghz.Erre még csak be sem bútol.Na most kéne valamilyen segítség srácok.Ha valaki hajlandó lenne, annak megköszönném.A ramok corsair 1066.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest