Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabesz123 #1699 üzenetére
Szia!
Véleményem szerint, és szerintem mások véleménye alapján is állíthatom neked, hogy gyári hűtővel nem szabad tuningolni.Vagy ha tuningolsz, akkor sem tudod húzni rendesen. Ha tuningolni akarsz, akkor vedd meg az olcsóbbikat, és vegyél rá valami tuning hűtőt, és árban még szinte csak a másik áránál tartasz. Azt azonban tudni kell, hogy a 6850-es sokkal jobb proci, mint a 6750-es. De ezt neked kell eldönteni, hogy mennyi suskád van rá. -
Na még egy láma kérdés. Rendszert szeretnék ellenőrízni, mint hőfokok kíírása feszültségek, meg ilyenek, de úgy hogy közben meg megy valamilyen játék. Ezt hogy tudom megcsinálni? A lényeg az, hogy ne a rendszerellenőrző progi terhelje le a procit 100%-ban. Mert ezt tudom, hogy megnézhetem akár everesttel is.Tulajdonképpen arra lennék kiváncsi, hogy ha megy egy játék, az mennyire terheli le a rendszert.Hány fokosak a proci magok, mennyi a hidak feszültsége, meg ilyesmi.
Köszi! -
Na még egy láma kérdés. Rendszert szeretnék ellenőrízni, mint hőfokok kíírása feszültségek, meg ilyenek, de úgy hogy közben meg megy valamilyen játék. Ezt hogy tudom megcsinálni? A lényeg az, hogy ne a rendszerellenőrző progi terhelje le a procit 100%-ban. Mert ezt tudom, hogy megnézhetem akár everesttel is.Köszi!
-
Sziasztok jó munkásemberek.Az én problémámra miért nem válaszol senki?
-
hali srácok.Segítsen nekem valaki, akinek p5e-s lapja van, q6600-as procival, és már csinált valamilyen tuningot vele.Szeretném felhúzni olyan 3-3,2 Ghz-re.De egyszerűen nem tudom, hogy a biosban mit hova állítsak.Mit tiltsak, mit engedélyezzek.Szinte alig állítottam valamit, máris csak két magot látott a bios. Na erre visszatettem alapra, így újra látja mind a négyet.Gondoltam megpróbálkozom ráállítom az FSB-t 300-ra.Mondom magamnak, hohy ez lófasz, 9*300 csak 2.7 Ghz.Erre még csak be sem bútol.Na most kéne valamilyen segítség srácok.Ha valaki hajlandó lenne, annak megköszönném.A ramok corsair 1066.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest