- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
justil
csendes tag
sziasztok!
életemben először most próbálok húzni 1 kicsit a vasamon, de máris 1 problémába ütköztem, így szeretném a segítségeteket kérni.a gépem részletei az aláírásomban olvashatók. ma beszereltem a mugen 2-es hűtőt, ez elvileg kell, hogy adjon egy elég jó alapot a tuningnak, alapjáraton 20 fokot esett vele a proci hőmérséklete - prime95-el terhelve mértem, gondolom ez jó eredmény!
a gondom a következő: adtam az alap 333-as FSB-re +7-et, nyilván ez lófütyi, csak hát ki akartam próbálni, hogy egyáltalán mit és hogyan kell állítgatni. átraktam a biosban a megfelelő beállítást manualra, a szorzót 9x-esre és az FSB-t 340-re. eddig oké is, de miután feláll az OS, mind a CPU-Z mind az Everest azt mutatja, hogy a szorzó 6 és 9 között ugrál. Amikor épp 9, akkor faszán a kívánt frekit mutatja, de most nemtom, hogy a 2 progival van vmi gond, vagy én csesztem el vmit...utóbbi persze valószínűbb, hiszen ha mindkettő azt mutatja, akkor valszeg nem tévednek...
A biost átbogarásztam, de nem találtam semmit, ami ilyesmi elállításra utalt volna. Szóval szabályosan ugrál a szorzó, van hogy 15-20 mpenként, de van, hogy gyakrabban.
Mi lehet a gond? Előre is köszi minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest