Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Hi all Adott egy e8400-as 2x2GB Kingston KVR800D2N5 és egy 420 wattos LC power táp, és mind ezek egy Asus P5KPL-am lapban.
Pár hete már írtam ide hogy a 400-as FSB-t még fesz emelésével sem bírja BIOS ban időzítéstől kezdve megpróbáltam mindent. Azt mondták többen is és más helyen is ,hogy a 667 MHz-es ramok lesznek a hibásak. a helyzet az ,hogy a 800-as Ramokkal is ugyna ez a helyzet, 400-as FSB mellett futnak 960-on 5:6 arányban.Ha a BIOSban beállítom a 800MHz-et akkor is a CPU-Z 960-at ír ki.
Ha valaki tudna segíteni ebben megköszönném h mivel lehet a baj mert direkt ezért vettem új 800-as ramokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest