Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
-szabi-
üzenetére
Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy adóbevallásnál, hogyan kell ezzel számolni. Valószínűleg a business verzióban van ( legalábbis , ha arra kattintok ott ír valami ilyen opciót, de nekem nincs ). Nekem perselyben van Euró, arra kaptam tavaly változóan havonta x összeget.
Ezt le tudom tölteni pdf-ben ( illetve külön az összes egyenlegem ami van wise-on ), de elég kaotikus , hogy van a sima euro szzámla amin van y euró és azután is kapok z összeg visszatérítést. Meg van a persely amiben megint van változó összeg éls azzután is kapok.
Itt ha jár olyan valaki aki, kifejezetten érti / tudja, hogy ezzt miként kell bevallani, vagy kell -e bevallani, hálás lennék a segítségért. Úgy látom másoknak sem teljesen tiszta. Lehetséges, hogy volt már itt róla szó, de több ezer hsz-t nem szeretnék végigolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Monitor hiba topik
- EAFC 26
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Sweet.tv - internetes TV
- Android szakmai topik
- Dacia topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- PC Architech Branding
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest