Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
[link] [link] a topikban többen megkérdezték a NAV-ot, itt a válasz. Ez talán jó iránymutatás.
Ami a beírt adatokat illeti, sajnos csak a számlakivonatból tudtam kibogarászni én is az összegeket, tudtommal nincs külön letölthető kivonat adóbevalláshoz. A levont forrásadó még ezekben sincs feltüntetve. Táblázatot csináltam EUR, USD egyenlegre és perselyre is. Kifizetés napjaink megfelelően váltottam forintra MNB napi középárfolyamon. Szocho-ra csak július 1-től számoltam.
De mindenképp várd meg a választ. -
-szabi-
addikt
Nem tudok többet mióta kérdeztem.
Tranzakciók között szerepel az egyenleg-visszatérítés és itt van keresési lehetőség.
Adta is magát, hogy rákeresek az egyenleg-visszatérítésre és a találatok alapján már könnyen kiszámolom az éves eredményt.
Azonban a keresésed nem hozott eredményt választ kapom.
Bármi másra keresek ahogy elkezdem beírni már szépen szűri is a találatokat csak az egyenleg-visszatérítés nem akar neki összejönni.
Másnál is ez van? -
zichie
senior tag
Ill. ha utalok mondjuk 10.000 eurót wise-ról egy ilyen PEMÁP- számlára, akkor 2% -ot levon a wise?
Én pont ma reggel 7 óra előtt pár perccel váltottam, mert akkor még 388,5 forint volt egy euró, azóta romlott a forint, most már 390,4. A díj alapján 0,538%-ot vont le a HUF->EUR váltásért. Ma reggel vettem PEMÁP-ot is, ami ingyenes volt, mert a virtuális kártyával fizettem be, itt semmilyen díjat nem számolt fel. Nem tudom, hogy honnan jött a 2%?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ismerve az itthoni viszonyokat, és magamat hogy aprópénzért nem akarok semennyit szívni én már akkor mikor a Wise bejelentkezett hogy kamatot fizetne az EUR -ra, köszöntem szépen de sajnálattal nem kértem.