Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
[link] [link] a topikban többen megkérdezték a NAV-ot, itt a válasz. Ez talán jó iránymutatás.
Ami a beírt adatokat illeti, sajnos csak a számlakivonatból tudtam kibogarászni én is az összegeket, tudtommal nincs külön letölthető kivonat adóbevalláshoz. A levont forrásadó még ezekben sincs feltüntetve. Táblázatot csináltam EUR, USD egyenlegre és perselyre is. Kifizetés napjaink megfelelően váltottam forintra MNB napi középárfolyamon. Szocho-ra csak július 1-től számoltam.
De mindenképp várd meg a választ. -
-szabi-
addikt
Nem tudok többet mióta kérdeztem.
Tranzakciók között szerepel az egyenleg-visszatérítés és itt van keresési lehetőség.
Adta is magát, hogy rákeresek az egyenleg-visszatérítésre és a találatok alapján már könnyen kiszámolom az éves eredményt.
Azonban a keresésed nem hozott eredményt választ kapom.
Bármi másra keresek ahogy elkezdem beírni már szépen szűri is a találatokat csak az egyenleg-visszatérítés nem akar neki összejönni.
Másnál is ez van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- EAFC 26
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest