Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Azt áruld már el, hogy mióta pénzmosás ha én mondjuk utalok neked 100 000ft-ot? Egyfelől én is magánszemély vagyok és te is, másfelől rohadtul semmi közük hozzá, harmadrészt pedig ez nem akkora összeg ami még gyanúra adna okot. Nem külföldre utalok, hanem országon belül. Szóval örülök ha te érted mi miért van, de szerintem többen vagyunk, akik továbbra se tudják ezt mire vélni.
Ja és ha a wise ennyire figyel a dolgokra, az itthoni bankok miért nem teszik ugyanezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest