Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
üzenetére
Passz, én emailt kaptam tőlük... Viszont közben akart valami 500.000 GBP utalást indítani, mondom miaf***, csak nem valami scam-et nyeltem be
- de szerencsére nem. Azt megszakítottam, a kártya pedig elvileg 2 héten belül megjön a regisztrált lakcímemre. - Ezért nem mernék nagy összegeket tárolni a Wise-on, nem a csődveszély miatt, hanem mert túl nagy célpont hackerek / csalók számára. Viszont 100e Ft alatti tranzakciókhoz tökéletes lesz.noreply@info.wise.com - erről jött az ingyenes kártyát promotáló email
largetransfers@wise.com - erről jött a 500.000 GBP -> GBP utalásos email és a promóciók közé tette be a GMail
noreply@wise.com - utána erről jött a kártyás email és az utalás megszakításáról szóló email
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
- de szerencsére nem. Azt megszakítottam, a kártya pedig elvileg 2 héten belül megjön a regisztrált lakcímemre. - Ezért nem mernék nagy összegeket tárolni a Wise-on, nem a csődveszély miatt, hanem mert túl nagy célpont hackerek / csalók számára. Viszont 100e Ft alatti tranzakciókhoz tökéletes lesz.