- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
gergely2019 #4049 üzenetére
hozzarak automatikusan a vegere nullakat
-
qqzs
őstag
Nem tudok utalni magyar bankszamlara cegnek ceges wiserol , HUF balancrol. Erre azt mondja a ugyfelszolgalat hogy azert mert 8 nullara vegzodik a recepient account number es ez a regulation. Kozbe meg van regi 4 db recepientem is akinek mar kuldtem regebben penzt nullas vegu account szammal. Valaki tudja mirol van itt szo?
-
stingy2
senior tag
válasz
muzli1963 #4045 üzenetére
"A Wise-nak 8 milliárd font tőkét sikerült bevonnia a tőzsdére lépést követően, és nagyon sok technológiai céggel ellentétben nyereséget is tudott termelni. A vállalat tavaly megkétszerezte a nyereségét, amely elérte a 30,9 milliárd fontot." - amennyi baromságot az ún. "újságírók" összehoznak manapság...
-
muzli1963
csendes tag
https://www.napi.hu/nemzetkozi-vallalatok/veszes-napokat-josolnak-az-elemzok-a-nepszeru-fizetesi-szolgaltatonak.743841.html
-
viktorhu
veterán
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
utalt mostanság valaki Oroszországba?
Hogyan néz ki egy tipikus számlaszám arrafelé?
Üdv -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Ha Wise magánszemélyes kártyával 140.000forintot szeretnék felvenni ATMnél, kb mire kell számoljak plusszban?
-
scott_free
senior tag
Üdv,
a Wise Business kártyának ugyanazok a költségei/limitjei, mint a magánszemélyesnek?
Köszi!
-
tlala
addikt
Szeretnék egy Wise kártyát, Revolut/Curve már van.
Kár, hogy nincs a topiknak egy összefoglalója, az alap okosságokkal, költségekkel, odafigyelni valóval, stb. Tudtok erre egy linket ajánlani?
Itt is van valamilyen "meghívó" akció?
Illetve mit kell még tudnom a megrendeléshez?
Köszi. -
C64
őstag
Sziasztok!
Megvan a wise számlám, feltöltés saját kártyáról megtörtént, hitelesítés megtörtént, személyi, szelfi stb...
Ha most fogadnék nagynénémtől egy 6 számjegyű belföldi utalást, gond lehet? Írjak supportnak, csináljak valami további hitelesítést mint a revolutnál kell, vagy itt nincsenek ilyen kukacosodások?Köszi
-
zichie
senior tag
2018 óta van Wise (akkor még Transferwise) MC kártyám, ami magyar kibocsátású. 2018-ban még 320 forint körül volt egy euró, most 365 körül van. Ezért akkor (2018-ban) úgy döntöttem, hogy Wise kártyával fizetem a Spotify családi csomagot, ami 7,99 EUR havonta. Hogy olcsóbb legyen a havi díj, több évre előre még 2018-ban 320 forintos árfolyamon váltottam eurót, amiből még most is fizetem a Spotify-t és más euróban fizetendő dolgokat. A gond ott van, hogy szeptemberben lejár a kártyám és az új Visa lesz, amit nem tudom, hogy elfogad-e majd a Spotify, mert nem vagyok meggyőződve róla, hogy az is magyar kibocsátású lesz. A Spotify havi díjat továbbra is a Wise euró egyenlegemből akarom fizetni, mert nincs euró számlám magyar banknál magyar kibocsátású euró alapú kártyával. A virtuális kártya sajnos belga, amit emiatt a Spotify nem fogad el, csak remélni tudom, hogy a cserekártya is magyar kibocsátású lesz.
-
Amu
tag
válasz
scott_free #4022 üzenetére
igen, eléggé ócskán néz ki
nekem egyből levonta, amikor kértem a kártyát -
elmo
aktív tag
válasz
scott_free #4022 üzenetére
Nincs és nem is kell netes vásárláshoz. Sőt, ahhoz jó a virtuális "kártya" is, amit pl. a telefonos app-ban "hozol létre".
-
scott_free
senior tag
Üdv,
még december elején rendeltem Wise kártyát, meg is jött, de ez nem dombornyomott - olyan már nincs is? Vagy nem is kell? (pl. netes vásárlásokhoz)
A kártyadíjat mikor vonja le, mert eddig még nem tette.
Köszi! -
Amu
tag
válasz
losslessonly #4017 üzenetére
nagyon köszönöm
akkor a bejövő összegeid is Wise-ra mennek?
akkor kis cég is simán 40-50 e ft-ot tud spórolni havonta -
losslessonly
csendes tag
Igen, én használok. De sajnos kell mellé egy magyarországi számla is, jogszabályi kötelezettség.
Ha csinálsz cégeset (szkennelt cégkivonat vagy cégalapításról szerződés kelleni fog), a könyvelőd jelentse le a szokásos módon. Utalhatsz róla mindent, NAV felé is, csak arra ügyelj, hogy fenntarts ezzel párhuzamosan egy magyarországi számlát is (azt persze nem muszáj használnod semmire).
Tranzakciós adót megspórolod vele, összegtől függetlenül 85 Ft-ért tudsz utalni Ft-ban Ft-os számlákra. -
Amu
tag
Üdv
Van itt valaki aki Cégesként is Wise-t használ?
privátom van, de gondolkodom rajta, hogy céget is át kéne vinni, de sajnos mindenhol eltérő infót találok ezekről -
Manitou
veterán
Sikerült, legalábbis a kártyadíj kifizetését elfogadta
-
Manitou
veterán
Kinek mi a tapasztalata , ha Visa Electron kártyám van, azzal tudok feltölteni Wise reg után pénzt rá ? Revolutnál sajna nem működik a Visa Electron kártya.....
-
Lmh
őstag
Azért nyugtassatok meg, hogy a kétlépcsős bejelentkezéssel ilyen nem történhet
Bár simán ujlenyomattal lépek be, nem kér smst vagy egyeb dolgot. gondolom azt akkor keri ha masik eszkozrol akar vki bejelentkezni, mint ami megszokott.
-
donbig
tag
válasz
norrberth #4008 üzenetére
Igen, nekem is meg van osztva több helyre. Régebben tényleg csak vásárlásra volt a Wise-on néhány tízezer forint, aztán jó ötletnek tűnt mondjuk "megfelelő időben váltott" euro-t, stb. tartani rajta - még így is messze lennék a fórumtárs által elszenvedett veszteségtől. Ilyen esetben azonban hiába van perselyben,akkor is viszik szerintem.De még véletlenül se szeretném,ha a hozzászólásomból az jönne ki, hogy megrendült a bizalmam.Ez bármilyen banknál előfordul(hat), de résen kell lenni,ha lehet egyáltalán. Mondjuk igyekszem körültekintő lenni,éveken keresztül egy csak erre használt USB-s Linuxról bankoltam,de eléggé kényelmetlen volt. Ma meg a telefonos bankolásnál nem is látom nagyon értelmét,de vannak dolgok,amik rögzültek: pl. kézzel írom be a címet, külön böngésző, stb.
-
IG55
senior tag
Üdv!
Regisztrálnék Wise-ra, ha valakit érdekel egy invite lehetőség...
-
donbig
tag
válasz
johniee #4005 üzenetére
Ez kemény...sajnálom. Nem hiszem,hogy valamilyem brute force módszerrel törték volna fel a fiókot,ilyen szempontból szerintem a jelszó bonyolultsága mellékes. Találni néhány sztorit, de ott általában a károsultak távoli hozzáférést adtak a géphez. Keylogger, vagy nem tudom tényleg, hogyan lehet ilyen észrevétlenül lopni. Azért a telefont, laptopot átnézném több AV-al. Mindenesetre tanulságos, kezdtem egyre több pénzt tartani rajta... Köszi, hogy megosztottad, remélem lesz valamilyen megoldás.
-
johniee
senior tag
Sziasztok!
Boldog(abb) karácsonyt!Nekem Karácsony előtti kedd este valamilyen furcsa módon az egész EUR számlám le lett nullázva...ügyes volt a hacker...Se email, se értesítés a telefonon...
Holland IBAN számokra, különböző nevű embereknek utalták az összes pénzem 400-700 eurós részletekben...17db tranzakció feltűnés nélkül...
Csak úgy vettem ezt észre, hogy a boltban akartam ma fizetni, nem volt miből.Az ügyfélszolgálat azt írta, hogy a rendőrségen tegyek feljelentést,
viszont a zsaruk részletes listát akarnának a tranzakciókról.
A tranzakciók részleteihez viszont már nem is férek hozzá,
mert deaktiválta a Wise a fiókom miután beszéltem az ügyfélszolgálattal :(
Egyedül a Tranzakciós listát tudtam lementeni ami akkor/azóta történt.
Telefonon is annyit mondtak, hogy várjak még egy kicsit és keresni fognak... -
Sziasztok!
Magyar bankszámláról utaltam HUF-ot Wise HUF számlámra. Mennyi az utalás átfutási ideje? Azért kérdezem, mert tegnap ugyanezen tranzakció gyakorlatilag azonnal teljesült. A mostaninál már eltelt kb. 5 perc és nem jelent meg a Wise számlámon az összeg.
Mindent ugyanúgy csináltam, mint tegnap...Szerk.: közben megérkezett. Kicsit lassabb volt, mint tegnap és ráparáztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest