Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Ehhez nem is kell messzire menni. Múltkor venni akartam egy fél literes üdítőt, azt mondta a csaj a boltban hogy a főnök azt mondta hogy 500 ft alatt nem lehet kártyával fizetni merthogy neki nem éri meg mert hogy drága a tranzakciós költség. Kénytelen voltam venni mellé még valamit.
-
jbnd-007
tag
Kicsit csinálhatnák ezt intelligensebbre, például az autómosó esetében a terminál tudhatná magáról, hogy nincs benne chipolvasó és ha pont ötödik eset is lenne, akkor tenne egy kivételt arra a nyamvadt 200 forintra. Ráadásul két részletben szokták az emberek mosni az autót, mert a hab után várnak, így mindjárt két tranzakció történik. Jó eséllyel beleszaladnak a korlátba.
-
Noxy
veterán
Mobilos fizetéshez nem kell térerő.
SIM nélküli telefonnal is lehet fizetni, ha már hozza van adva a b..kártya.
Nem egyszer fizettem az e-SIM nélküli órával, mert a telefon a kocsiba maradt. Amúgy meg évek óta iPhone-l vagy AW fizetek (5 db b..kártya) de még soha nem kellet PIN-t megadnom a fizetéskor. (Mondjuk ez droidon lehet hogy másképp van.) -
Ygg
senior tag
-
tabasco
csendes tag
szia, megkérdezhetem hogy PEMÁP vásárlás esetén a wise-os kártyás euró vásárlásod azonnal megjelenik a webkincstárban, vagy van valami időablak kártyás vásárlás esetén is mint az utalás esetén a mák-nál? Függ attól hogy napközben munkaidőben vagy esetleg este/éjszaka történik, vagy ez mindegy? És gondolom a wise-os fizikai bankkártyával is ugyanúgy működik a webkincstárban az eurós vásárlás? (ez nagyon kezdő kérdés, csak biztonságképpen kérdezem) Köszönöm

-
Oliverda
félisten
Kettős adóztatás
"más esetekben a munkavégzés helye szerinti országban keresett jövedelmet csakis a kérdéses ország adóztathatja meg, tehát a kérdéses jövedelem adómentességet élvez a lakhely szerinti országban."
Belgiumban befizeted (levonják). -
zerodot
aktív tag
A linkelt pdf alapján a Visa pont hogy nem a darabszám alapú, hanem az összeg alapú limiteket ajánlja.
"Visa recommends the value based approach to minimise the impact on customer experience."
"Enforcing SCA via PIN entry every five transactions will be disruptive and inconvenient for consumers and will offer little benefit in terms of fraud reduction." -
zerodot
aktív tag
-
donbig
tag
Nálam nem volt gond,esetleg nézd meg a Fiók--Kivonatok és kimutatásokban megjelent-e a terhelés.
#4910 Beállításoknál biztos be lehet állítani mást, mint sms-t. Kártyaadatok megtekintésénél nálam ujjlenyomat van, online fizetésnél push jóváhagyás, ez eddig mindig működött. Push a sokat használt oldalakon, pl. ételrendelés nem is nagyon jön. -
norrberth
addikt
Én most direkt megnéztem.
Cibről utaltam a wise ra. Én is így töltöm CIb eco 20.000Ft ig ingyenes az utalás.
20 ezrével szoktam tölteni, és nincs darabszám.
kerek 1 perc alatt megjött.Hát fos banknál vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Biztos Otp
jaj nem az 2 nap mire érkezik a pénz.
hehejaj elnézést, minden Magyar bank egy rakás......
Csődölne be az összes. -
Most erről az egy dologról és kettő dologról van tudomásom.
-
Mindig visszakerül a pénz. Több éve használjuk többen és mindig vissza megy.
De akkor itt egy példa és nem hiszem hogy nálad más lett volna, 8,5 óra múlva visszakönyvelték:Egyébként meg lehet nekik írni és rákérdezni hogy nem látod a visszaírt összeget. Nemm kell gyanúsítgatni senkit.
A TW kártyával is lehet angol fontban fizetni, nem kell hozzá PayPal.
-
vnorbi
aktív tag
A hirdetmény csak a forintos POS fizetéshez írja, hogy pénzfelvételnek fog számítani. Alatta az eurós POS fizetésnél már nincs ott ez a megjegyzés.
-
Az hogy a terminál elromlik, vagy hibásan működik független attól hogy csaló vagy nem csaló.
Kárról akkor beszélhetnél ha nem kapnád vissza a hibás terminál miatt kétszer levont összeget, a második tételt ami függőben a kereskedő bankja nem emeli le mert nincs mögötte vásárlás, így sztornózva lesz a dolog, ennek van pár nap átfutása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)