Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hhgygy
senior tag
Én is ezen dillemmáztam KATA-károsultként, de olvastam olyan hsz-eket, hogy hiába nem kötelező, maga a WISE minősíthet rendszeres tranzakciókat business célúnak és akkor befagyaszthatja a számládat, amíg nem tisztázod, szóval 8000 forintért inkább nyitottam egy businesst, de abban ugye eleve benne van egy kártya is ingyen.
-
-
-
stingy2
senior tag
Inkorrekt eljárás?
nem nyitottál te még amerikai brókernél számlát! Tőlem 10 évre visszamenőleg kérték, hogy hol dolgoztam.(gyakorlatilag az önéletrajzomat). Amin te itt rinyálsz - honnan a pénz, KYC stb..- az ALAP! Nem, nem mindenki sík hülye itt, hanem talán te mész szembe az autópályán
-
-
-
Ivy.4.Ever
őstag
Igen, akkor nincs díj, csak euróban.
Itt van a kalkulátor pénztároláshoz is: Wise Account Fees for Holding Money -
Ivy.4.Ever
őstag
What fee am I charged to hold large amounts of EUR? | Wise Help Centre
Úgy látszik napi kamatozással kezd számolni 3 nap elteltével és igen csak a küszöb feletti részt. A 0,4%-ot egy teljes évre vetíti. Van szemléletes példa a linken. -
-
moma
őstag
Elég gáz, ha nem indokolnak. Ez így nem korrekt. Mert így nem tudja az ember mit kell betartani. Ennek a normális módja az, hogy van egy üzlet szabályzat és megmondják minek nem feleltél meg. Ez kicsit így olyan, hogy valakit nem engednek be egy boltba és nem mondják miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pá, picim!

nem nyitottál te még amerikai brókernél számlát! Tőlem 10 évre visszamenőleg kérték, hogy hol dolgoztam.(gyakorlatilag az önéletrajzomat). Amin te itt rinyálsz - honnan a pénz, KYC stb..- az ALAP! Nem, nem mindenki sík hülye itt, hanem talán te mész szembe az autópályán