Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel nem gyűjthet betétet mert csak pénzügyi szolgáltató ezért sohasem lesz OBA, ugyanúgy ahogy a Revolutnál sem. De az igaz hogy a pénzed visszakapod ha becsődölnének mert ők bankban tartják a pénzünket és annál a banknál van OBA vagy az angolnál valami más néven futó dolog.
Akkor minden utalásra ráoszthatod a 2000 Ft-ot az év végén és mert az is bankköltség, így nem lehet ingyenesnek tekinteni a szolgáltatást.
Egyébként a Gránit bank kártyás elszámolás devizaárfolyam egy kicsit drágább mint más bankoké, abba is van egy kis költség beépítve egyébként. -
goop
őstag
Egy részét átutalom, mert sok kis utalásom is van, az sokba kerülne, mert mindig 340 Ft a fix költség, de amúgy a többi rajta marad, ebből élünk, nekem is meg asszonynak is fent a tw app, google pay alatt a kártya, mindenhol ezzel fizetünk, a számlákat online ezzel a kártyával fizetem, és mind a ketten látjuk, hogy mennyi van még rajta. Fizetéstől fizetésig el is kopik a pénz kb. Kp t talán egyszer vettem le, 10k t. 1 év alatt. Nem kell kp.
-
Ugye írtuk hogy az MNB felügyeli őket a forint számla esetén. A magyar bankokban miért bízol meg fenntartások nélkül? Én egyikben sem bízok az elmúlt évek történései alapján.
Most nem betétgyűjtésről beszélünk, mert arra egyik sem jó. 1% alatti kamat, meg negatív kamat, ugyan már. Itt egyenlőre ez fel sem merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest