- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
farkas-j #56646 üzenetére
Szia!
1: Szerintem 4600-as tplink nincsen.
HA a 4900-ra gondoltál, akkor az egy másik chip, és ha jól tudom az a legerősebb az összes közül.2: Viszont kérdés, hogy az erős HW-ből mennyit használnál ki, hiszen gyárik fw-ben egyikben sincsen saját torrent kliens, és az az ami igazán erőforrásigényes.
3: Amiket leírtál, az szerintem már nem az olcsó SOHO kategória.
Főleg akkor, ha sokat másolgatnál wifin a gépek között. Kábellel elvileg nem kéne bajnak lennie, mert a gigabit switchnek tudnia kéne (ennek ellenére sokat olvasgatni olyat, hogy nem megy, de ebben sokszor a kliensek is hibásak).
Szóval ha maradsz a 20E kategóriában, akkor nagy valószínüséggel lesznek kompromisszumok, kivéve, ha állati nagy szerencséd lesz, és minden wifis klienset szeretni fog a router.
Én ezek miatt nem merném ajánlani egyik tplinket sem, mert nem 1000%, hogy minden rendben lesz, de ez szerintem az összes 20E ft-os kategóriára igaz. Minden márka topicjában olvasni különböző hibákról....4: Nálam a C5-tel semmi baj, de én nem másolgatok gépek között (20-30 IP van kiosztva), leginkább webezés megy, viszont a routeren fut torrent is (ésszel beállítva, szép csordogálósan), és megy még samba, ftp, DLNA is, de egyik szolgáltatás sincsen őrülten meghajtva (max 720p, és kevés kisméretű fájl másolgatás). SZERINTEM valahol ez a normál tudásuk ezeknek.
(C5-C7 csak a wifiben tér el, és ahhoz kéne a megfelelő kliens is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged