Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jamboo529

senior tag

Azt hiszem eltévedtem. Én úgy tudtam, ez a TP-link 1043ND router topikja. Ti meg írogattok mindenféle Tv műsor rögzítésről, rádió hallgatásról stb. :) Még mindig ugyanarról van szó? :D

Nagyon le vagyok maradva, azt hiszem. Valaki mesélhetne, miket tud ez a kis kütyü.
    Csak egy linket vagy valami hasonlót.

Mostanában tervezem, hogy megint felteszem rá valamelyik OpenWrt-t, csak még nem tudom melyiket. Javaslatokat várok ez ügyben is.
    A linux tudásom, ....hogy is mondjam.....erősen konvergál a nullához (ráadásul negatív irányból). És emellett nehezen is tanulok, mint az elefánt. :D

Komolyra fordítva korábban már volt fent egyszer rajta openwrt, hogy a router vigye a torrentet, de nekem nem bírta a 25/5mbit-es netet kihasználni. Haldoklott a teljes hálózatom.
    Most azért tenném vissza, hogy legyen nyomtatószerver (Canon MP540), meg egy USB-s webcamerával (Logitech C270) megfigyelőállomás, és streameljen valami videót otthonról a netre.

Érdekelne, mivel tudnám még megterhelni a kicsikét???

Apropó, menne rá 3 usb kütyü (nyomtató, webcam, pendrive). Gondolom jó volna hozzá akkor már valami tápos usb elosztó. Kinek milyen van? Melyiket vegyem hozzá? Van valami kritérium, hogy mivel működik??

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés