- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
Azt hiszem eltévedtem. Én úgy tudtam, ez a TP-link 1043ND router topikja. Ti meg írogattok mindenféle Tv műsor rögzítésről, rádió hallgatásról stb.
Még mindig ugyanarról van szó?
Nagyon le vagyok maradva, azt hiszem. Valaki mesélhetne, miket tud ez a kis kütyü.
Csak egy linket vagy valami hasonlót.Mostanában tervezem, hogy megint felteszem rá valamelyik OpenWrt-t, csak még nem tudom melyiket. Javaslatokat várok ez ügyben is.
A linux tudásom, ....hogy is mondjam.....erősen konvergál a nullához (ráadásul negatív irányból). És emellett nehezen is tanulok, mint az elefánt.Komolyra fordítva korábban már volt fent egyszer rajta openwrt, hogy a router vigye a torrentet, de nekem nem bírta a 25/5mbit-es netet kihasználni. Haldoklott a teljes hálózatom.
Most azért tenném vissza, hogy legyen nyomtatószerver (Canon MP540), meg egy USB-s webcamerával (Logitech C270) megfigyelőállomás, és streameljen valami videót otthonról a netre.Érdekelne, mivel tudnám még megterhelni a kicsikét???
Apropó, menne rá 3 usb kütyü (nyomtató, webcam, pendrive). Gondolom jó volna hozzá akkor már valami tápos usb elosztó. Kinek milyen van? Melyiket vegyem hozzá? Van valami kritérium, hogy mivel működik??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest