- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
Hirdetés
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi81
csendes tag
Sziasztok!
2-3 napja cseréltem a TP-LINK TL-R460-as routerem a WR1043ND-re és akadt vele egy problémám, amit remélem valaki itt már meg tudott oldani:
Install és beüzemelés frankón sikerült, 1 asztali gép kábelen és egy noti wifin csatlakozik, de a net 5-30 perc után fogja magát és megszakad, mintha soha nem is lett volna...
UPC Fiber power 60-as netem van, a szolgáltatóval leellenőriztettem, a modem elvileg tökéletesen működik...
Gondolom a router és a modem közötti kábel sem lehet problémás, különben az első pár percben sem lenne net, illetve a megszakadás után is jelzi a router a "WAN" kapcsolatot ill a modem a "Link"-et, kvázi hardware-esen itt nem szabad hibának lennie...
Először a utorrentre gyanakodtam, mert mikor azt elindítottam nem sokkal utána megszakadt a net...
Korábban úgy rémlik hogy ha mindkét gép kábelen csatlakozott nem volt gond, de lehet nem teszteltem elég soká, ezért most is így próbálom, egyelőre (kb 3-4 perce) nincs gond..
A router és a modem újraindítása megoldja a gondot, de csak rövid időre, mert újból és újból megszakad...
XP alatt szenvedek, felnyomtam a félig nyitott portokat is 100-ra (másik fórumon ezt javasolták), de nem segített...
Próbáltam a utorrent alatt változtatgatni a max kapcsolatok számát és a max feltöltési sebességet, de mivel már szakadt meg úgy is hogy a utorrent nem ment, ezért azt feladtam...
Amikor megszakad, még a router kezelőfelülete sem jön be böngészőn keresztül, szóval eléggé szétvet az ideg, és nem tudom mi lehet a gond...
Van esetleg ötletetetek, hogy mitől szakadhat meg állandóan a netem????
Légyszi segítsetek!!!!
L.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hegesztés topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest