Új hozzászólás Aktív témák

• lovi81

csendes tag

Sziasztok!

2-3 napja cseréltem a TP-LINK TL-R460-as routerem a WR1043ND-re és akadt vele egy problémám, amit remélem valaki itt már meg tudott oldani:

Install és beüzemelés frankón sikerült, 1 asztali gép kábelen és egy noti wifin csatlakozik, de a net 5-30 perc után fogja magát és megszakad, mintha soha nem is lett volna...

UPC Fiber power 60-as netem van, a szolgáltatóval leellenőriztettem, a modem elvileg tökéletesen működik...

Gondolom a router és a modem közötti kábel sem lehet problémás, különben az első pár percben sem lenne net, illetve a megszakadás után is jelzi a router a "WAN" kapcsolatot ill a modem a "Link"-et, kvázi hardware-esen itt nem szabad hibának lennie...

Először a utorrentre gyanakodtam, mert mikor azt elindítottam nem sokkal utána megszakadt a net...

Korábban úgy rémlik hogy ha mindkét gép kábelen csatlakozott nem volt gond, de lehet nem teszteltem elég soká, ezért most is így próbálom, egyelőre (kb 3-4 perce) nincs gond..

A router és a modem újraindítása megoldja a gondot, de csak rövid időre, mert újból és újból megszakad...

XP alatt szenvedek, felnyomtam a félig nyitott portokat is 100-ra (másik fórumon ezt javasolták), de nem segített...

Próbáltam a utorrent alatt változtatgatni a max kapcsolatok számát és a max feltöltési sebességet, de mivel már szakadt meg úgy is hogy a utorrent nem ment, ezért azt feladtam...

Amikor megszakad, még a router kezelőfelülete sem jön be böngészőn keresztül, szóval eléggé szétvet az ideg, és nem tudom mi lehet a gond...

Van esetleg ötletetetek, hogy mitől szakadhat meg állandóan a netem????

Légyszi segítsetek!!!! :R

L.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés