Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
a 2db HDD-vel nincs gáz, csak kell nekik külső táp (pl aktív USB hub)
az esetleg odafigyelést igényelhet, hogy ha használsz incomplete mappát, mert alapértelmezett letöltési helynek csak egyet tudsz megadni, így ha az 1. HDD-n van az incomplete, de végleges helye meg a 2. HDD, akkor egy teljes áthelyezés (olvasás/írás/törlés) feleslegesen terheli majd a routert (egyszerűbb, ha kikapcsolod az incomplete mappát)
miniDLNA-nál nincsen gáz, mert több könyvtárat is megadhatsz médiatárhelyneka WAN anomália a lekorlátozottságot jelenti?
régebben már írtam, hogy openwrt-ben van valami bug a qos-ben, mert ha interfészt vagy qos-t tiltasz, akkor valamiért a WAN-t kezdi leszabályozni
nekem az jött be, hogy egyszerre tiltottam az interfészt és a rá vonatkozó qos szabályt, és akkor rendben volt a WAN sebesség....
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest