Új hozzászólás Aktív témák

• rrunner

csendes tag

válasz suste #2512 üzenetére

A routerem konfiguraciojan honapok ota nem modositottam, es eddig minden mukodott. Tehat a mentes biztos nem tartalmaz olyan hibas konfiguraciot, ami a wifi megallasat okozhatna.
    Jelenleg a wifi-n kivul minden mukodik, etherneten van net, transmission, minidlna rendben van. Tegnap egyik pillanatrol a masikra elment a wifi, es azota ujrainditassal probalkoztam illetve a GUI Network -> Wifi -> radio0 oldalan a vezeteknelkuli halozat disable/enable billegtetesevel. Megprobaltam ezeket a seedelt fajlok torlese utan is, hatha a maga a seedeles megeszi az eroforrasokat, de semmi sem valtozott.

Ertem en, hogy a HW el tud romlani, de nem tartom tul gyakorinak, ezert kapaszkodom az utolso szalmaszalba is, hatha valami szoftvere megoldas segithet.

A mentes amit keszitettem, az a LuCI GUI System -> Backup/Flash Firmware oldalan a Download backup: szoveg melletti Generate archive gomb megnyomasaval keszult, ami egy backup-OpenWrt-2013-07-06.tar.gz nevu fajlt mentett a gepemre. A korabbi kerdeseim erre vonatkoztak.

Az a furcsa, hogy amikor megvettem a routert, es csiszolgattam meg a konfigjat, akkor egyszer ugyanez megtortent, marminthogy elment a wifi. Akkor hajnalig massziroztam, de nem valtozott semmi, majd reggel felebredve ujra mukodott. De ennek lassan fel eve, azota semmi nem valtozott es semmi baj nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés