- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrunner
csendes tag
A routerem konfiguraciojan honapok ota nem modositottam, es eddig minden mukodott. Tehat a mentes biztos nem tartalmaz olyan hibas konfiguraciot, ami a wifi megallasat okozhatna.
Jelenleg a wifi-n kivul minden mukodik, etherneten van net, transmission, minidlna rendben van. Tegnap egyik pillanatrol a masikra elment a wifi, es azota ujrainditassal probalkoztam illetve a GUI Network -> Wifi -> radio0 oldalan a vezeteknelkuli halozat disable/enable billegtetesevel. Megprobaltam ezeket a seedelt fajlok torlese utan is, hatha a maga a seedeles megeszi az eroforrasokat, de semmi sem valtozott.Ertem en, hogy a HW el tud romlani, de nem tartom tul gyakorinak, ezert kapaszkodom az utolso szalmaszalba is, hatha valami szoftvere megoldas segithet.
A mentes amit keszitettem, az a LuCI GUI System -> Backup/Flash Firmware oldalan a Download backup: szoveg melletti Generate archive gomb megnyomasaval keszult, ami egy backup-OpenWrt-2013-07-06.tar.gz nevu fajlt mentett a gepemre. A korabbi kerdeseim erre vonatkoztak.
Az a furcsa, hogy amikor megvettem a routert, es csiszolgattam meg a konfigjat, akkor egyszer ugyanez megtortent, marminthogy elment a wifi. Akkor hajnalig massziroztam, de nem valtozott semmi, majd reggel felebredve ujra mukodott. De ennek lassan fel eve, azota semmi nem valtozott es semmi baj nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 5441 14" FHD+ IPS Snapdragon X Plus 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5570 15,6" FHD+,i7-12700H,64GB DDR5,4TB NVME,RTX A1000 4GB Munkaállomás,gyári gari
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv magyar vibill gar
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 16GB 1TB NVMe ujjlolv magyar vbill gar
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest