Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
persze, ezeket így csináltam. (Viszonylag) szépen ment is minden, míg csak az én laptopom van rajta. Mihelyst a páromé is fellép akkor nálam elkezd akadozni az adat (vagy épp nála, mikor hogy, vagy van hogy mindkettőnknél) 
Valami csak nem egyenes még itt. Van egy szomorú sejtésem, hogy ha más routert tennék a helyére nem lenne ez az x-aktás jelkimaradozás.
Most muszáj lettem egy madzagot is keresztülhúzni ide, mert mikor kihagy, akkor rádugom azt hogy legyen stabil adatátvitelem, inkább mint hogy agyvérzést kapjak.
Mindenesetre most itt a feleségem és hétvégén agyontesztelem a hálózatot a két laptoppal, és immár a settopbox is kapott egy wifi adaptert,hogy ne vezetékkel legyen összekötve. Félő hogy ennyit már nem fog tudni kiszolgálni
(ott van még ugye a két teló is - bár azok a nap nagy részében csak lógnak rajta.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(ott van még ugye a két teló is - bár azok a nap nagy részében csak lógnak rajta.)