Hirdetés
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
persze, ezeket így csináltam. (Viszonylag) szépen ment is minden, míg csak az én laptopom van rajta. Mihelyst a páromé is fellép akkor nálam elkezd akadozni az adat (vagy épp nála, mikor hogy, vagy van hogy mindkettőnknél)
Valami csak nem egyenes még itt. Van egy szomorú sejtésem, hogy ha más routert tennék a helyére nem lenne ez az x-aktás jelkimaradozás.
Most muszáj lettem egy madzagot is keresztülhúzni ide, mert mikor kihagy, akkor rádugom azt hogy legyen stabil adatátvitelem, inkább mint hogy agyvérzést kapjak.
Mindenesetre most itt a feleségem és hétvégén agyontesztelem a hálózatot a két laptoppal, és immár a settopbox is kapott egy wifi adaptert,hogy ne vezetékkel legyen összekötve. Félő hogy ennyit már nem fog tudni kiszolgálni(ott van még ugye a két teló is - bár azok a nap nagy részében csak lógnak rajta.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest