- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
concware
tag
Újabb problémába ütköztem...
Nem sikerült az openwrt-n keresztül frissíteni a vergalex firmware-re, ezért gondoltam visszaállok az eredetire, mert az eredeti is jobb volt (számomra), mint ez.
Ehhez mivel a upgrade-ben nem tudtam a megadott package alapján frissíteni, ezért a reboot command windows-jába beírtam a következő oldalon találtakat:
http://wiki.openwrt.org/doc/howto/generic.uninstallTehát a következőt:
cd /tmp
wget http://www.example.org/original_firmware.bin
mtd -r write /tmp/original_firmware.bin firmware(Ennek ahogy látom le kellett volna kapnia egy bin fájlt a netről befrissíteni azt)
Ezután a routert rebootoltam, azóta nem sok mindenre képres. Bekapcsolás után pár mp-ként az összes leg villan egyet aztán kikapcsol és természetesen hálózaton belül sem látom. Próbáltam Reset-elni 8 mp-ig benyomva tartva, de azzal sem történt semmi.
Kérem, hogy ha könnyű megoldás van visszaállítanom az alap állapotot (működöt) vagy Budapesten jelképes összegért személyesen tud segíteni valaki, kérem jelezze.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest