- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
concware
tag
válasz
Intruder2k5 #8453 üzenetére
Szia!
Elég régóta próbálom már megoldani a problémát, szerintem a webes felületen mindent kipróbáltam, mert elég egyszerű az az oldal, de megnézem azért, köszönöm a kérdést.
-
concware
tag
Sziasztok!
Távolról szeretném a számítógépemet felébreszteni.
Eddig az Open Wrt-s webes felülettel próbálkoztam hálózaton belül eddig sikertelenül. Vargalex buildje van fent nálam.
Leírnátok nekem lépésről lépésre hogyan kell eljárnom, hogy menjen? Megoldható esetleg az is, hogy távolról okostelefonnal (android) oldjam meg az ébresztést?
Előre is köszönöm!
-
concware
tag
Újabb problémába ütköztem...
Nem sikerült az openwrt-n keresztül frissíteni a vergalex firmware-re, ezért gondoltam visszaállok az eredetire, mert az eredeti is jobb volt (számomra), mint ez.
Ehhez mivel a upgrade-ben nem tudtam a megadott package alapján frissíteni, ezért a reboot command windows-jába beírtam a következő oldalon találtakat:
http://wiki.openwrt.org/doc/howto/generic.uninstallTehát a következőt:
cd /tmp
wget http://www.example.org/original_firmware.bin
mtd -r write /tmp/original_firmware.bin firmware(Ennek ahogy látom le kellett volna kapnia egy bin fájlt a netről befrissíteni azt)
Ezután a routert rebootoltam, azóta nem sok mindenre képres. Bekapcsolás után pár mp-ként az összes leg villan egyet aztán kikapcsol és természetesen hálózaton belül sem látom. Próbáltam Reset-elni 8 mp-ig benyomva tartva, de azzal sem történt semmi.
Kérem, hogy ha könnyű megoldás van visszaállítanom az alap állapotot (működöt) vagy Budapesten jelképes összegért személyesen tud segíteni valaki, kérem jelezze.
Előre is köszönöm!
-
concware
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A célom, az hogy a router tudjon magában torrentezgetni, de nem vagyok linuxos (ami nagyon nagy hátrány most).
Ehhez a következő oldalt találtam, ami manapság nem tudom mennyire releváns:
http://mindenkinet.net/2010/03/29/torrent_a_routeren/Tudtok ajánlani jobbat és egyszerűbbet mint az openwrt, mert windows-os létemre olyan mintha egy macskát kéne kifordítanom, pedig tudom hogy nagyon jó meg mindent meg lehet vele csinálni, de a régi tp link-es saját firmware-hez képest...
Elkezdtem csinálni az oldalon olvasható folyamatot, fent van firmware, beállítottam hálózat alap dolgokat, most kéne usb-t varázsolnom rá a firmware-re, ami meghaladja a képességemet. (biztos én vagyok a béna, de a dokumentációja egyáltalán nem kézenfekvő az openwrt-nek)
Tehát kérem írjátok vagy linkeljetek blogot, amivel el tudom érni a célt.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
concware
tag
Egy kis segítségek kérnék. Ki akartam próbálni az USB-jét, ezért rádugtam egy 2,5-es külső winyót. A winyón nincs semmilyen linux szoftver telepítve csak egy régi, két partíciós winyó, amin egy windows 7 rendszer van. Az USB Settings-ben felismeri és ki is írja az adatait, a sor végén van egy "Open the disk" hivatkozás, ami nem csinál semmit. Egy jó pár órát már rászántam, de sehogy nem tudtam eddig elérni a winchestert, a következőt írja ki, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni:
Username or Password is incorrect.
Please refer to the troubleshooting below:Is the "Caps Lock" enabled on your keyboard?
The username and password must be lowercase, please ensure that the "Caps Lock" LED is disabled on your keyboard and try again.Forgot your username or password?
Please reset the device to the factory default settings if you have forgotten your username or password. The default username and password are both set as "admin".
Note: The settings will be restored to factory default after the resetting.How to restore the device to the factory default settings?
Firstly locate the reset button on the rear panel of the unit, whilst the device is powered on press and hold the reset button for more than 5 seconds, the device will then reboot and restore itself to the factory default settings.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Flint 2 OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest